9.Hafta / Başakşehir FK - Beşiktaş JK

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
20.71₺
Çekimlerim
0
Ben beşiktaşın bu kadar formda olduğu bir sırada kazanacağını düşünüyorum bu şekilde kuponda yaptım zaten ama Başakşehir'in başına Emre Belözoğlu'nun geçtiğini bilmemiz gerek şuan kimse ne yapacağını bilmiyor belki takımı çok iyi bir şekilde yönetip maçı da kazanabilir ama bana sorarsanız böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum.Böyle bir şey yapacak olsaydı bunu fener yönetimindeyken yapardı.Şöyle bir seçenekte var beşiktaş farklı oyuncularını ve genç yetenekelerini onların analizlerini yapmak içinde oynatabilir.Böyle bir durum olursa büyük ihtimal başakşehir kazanır gibi geliyor.Tabi o sırada oyuncuların moral motivasyon durumu da çok önemli beşiktaş bu kadar maç kazanıp lig şampiyonu olduktan sonra çok yüksek moral ve motivasyon ile gelecekler,başakşehir de bunun farkında bu durum onları stres altına sokacaktır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
32.78₺
Çekimlerim
50
9.Haftanın açılış maçında Başakşehire konuk oluyoruz.
Aykut Kocaman'ın istifası sonrasında takıma Emre Belözoğlu'nu getirdiler.Bugün işimiz kolay olmayacak.Visca,Okaka,Chadli gibi tehlikeli isimleri var ancak çok formsuzlar.Emre Belözoğlu yeni hoca etkisini yaptımı bilemiyorum.Sergen Yalçın sakatların dönmesiyle biraz olsun rahatlamıştır diye düşünüyorum.Pjanic riske edilmeyecek haberleri dolaşıyor ki çok isabetli olur.Sporting Lizbon ile oynayacağımız maç bence çok daha önemli.Mücadele gücü yüksek bir maç olacağı kesin çünkü iki takımda dinlendi.Ben eksikleri dönen takımımızın bu maçı zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur.Hakem konuşmayacağımız,tartışmalı pozisyonlarında olmayacağı yani hakkaniyetli bir maç bekliyorum.Kalede Mert'in oynayacağı söyleniyor.

Muhtemel 11

Mert Günok
Valentin Rosier
Wellinton
Domagoj Vida
Rıdvan Yılmaz
Josef De Souza
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Rachid Ghezzal
Cyle Larin
Batshuayi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
58.10₺
Çekimlerim
0
beşiktaş başakşehir maçında çok gelgitler yaşandı maç iki takıma da geldi gitti beşiktaşın maçı çevireceği dakikada iki kontra atakla 3-1 oldu tıpkı olımpıakos fenerbahçe maçındaki gibi olimpiakos girdiği pozisyonları boş dönmedi golle sonuçlandırdı top sevmedi mi galibiyet zor