NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
8.54₺
Çekimlerim
0
11. sınıfım ve Anadolu Lisesinde okuyorum. Ama bir sorun meyhanede miyiz derslik alanlarında mı belli değil. Okula muşta getirenler, aralarında yiyişen 12. .sınıflar ( e tabii gençler onlarda ama okuldayız ayıptır ) Çıkışa satır getirmeler, köpeklerle milleti korkutmalar. Sırf güvenlikçi tanıdığı olduğu için dışarı çıkıp geri dönmeyenler.

Ben şahsen artık eğitim gördüğümüzü düşünmüyorum. Bir an önce ağır yasalar kurallar gelmeli bu okulların gidişatı hakkında

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Eğitim sistemi yeniden ele alınmalı , öğrenciler sadece maddiyata yönelik bir mal gibi görülmemeli , onlara en güzel değeri vererek , branş branş ayırmalı , isteyeni becerebildiği yeteneği olduğu yönde en iyi şekilde eğitmeli , okumak isteyenide hangi branşta uzmanlaşmak istiyorsa o branşta uzman olacak şekilde ağırlık o yönde olmalı .

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
11. sınıfım ve Anadolu Lisesinde okuyorum. Ama bir sorun meyhanede miyiz derslik alanlarında mı belli değil. Okula muşta getirenler, aralarında yiyişen 12. .sınıflar ( e tabii gençler onlarda ama okuldayız ayıptır ) Çıkışa satır getirmeler, köpeklerle milleti korkutmalar. Sırf güvenlikçi tanıdığı olduğu için dışarı çıkıp geri dönmeyenler.

Ben şahsen artık eğitim gördüğümüzü düşünmüyorum. Bir an önce ağır yasalar kurallar gelmeli bu okulların gidişatı hakkında
[/Dersler guzel geciriliyor orda

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
31.28₺
Çekimlerim
0
Eğitim sistemi çok yanlış ilerliyor.Bir kişinin ilgi alanı örnek verim bilgisayar.Şimi bu kişi bilgisayarla ilgili bir bölüme gitmek için biyoloji bilmeli,felsefe bilmeli,fizik bilmeli,ileri düzey matematik bilmeli ve bir çok ders.Şimdi bu çocuğun öğrendiği felsefe ne işine yarıyacak fizik ne işine yarayacak boşu boşuna bu dersleri öğrenip kafasını doldurmuş olacak.Halbuki bu çocuk kendi alanı ile ilgili dersler görse emin olunki okula seve seve gidecek ve okulda çok başarılı olacak ama malesef sistem bu şekilde değil ama yurtdışında sistem böyle ve herkes kendi alanında gayet başarılı.Umarım eğitim sistemimiz bu şekil olur ve herkez kendi alanında çok başarılı olur.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
28.84₺
Çekimlerim
0
Eğitim sistemi yeniden ele alınmalı , öğrenciler sadece maddiyata yönelik bir mal gibi görülmemeli , onlara en güzel değeri vererek , branş branş ayırmalı , isteyeni becerebildiği yeteneği olduğu yönde en iyi şekilde eğitmeli , okumak isteyenide hangi branşta uzmanlaşmak istiyorsa o branşta uzman olacak şekilde ağırlık o yönde olmalı .
Aşırı haklısınız...ç