ARKA SOKAKLAR 1000 BÖLÜM OLURMU ?

• 700

Oy: 3 2.8%
  • 800

Oy: 6 5.5%
  • 900

Oy: 2 1.8%
  • 1000

Oy: 16 14.7%
  • 1000+

Oy: 57 52.3%
  • YOK BE FİNAL OLMASI YAKIN

Oy: 25 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    109
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
52.09₺
Çekimlerim
0
ARKA SOKAKLAR 1000 BÖLÜM OLURMU.jpg

31 TEMMUZ 2006 Tarihinde yayınlanmaya başlayan arka sokaklar dizisi hala devam ediyor
ben ilkokula gidyordum o yıllarda şuan üniversite bitti muhasebeci olarak çalışıyorum dizi bu hafta 600.bölümü yayınlıyacak
herhalde benim çocuklarım da bu diziyi izlemeye başlıyacak.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
10.84₺
Çekimlerim
0
Rıza babanin emekliliği gelmesi lazım normal şartlar altında.. Şöyle bir hesap yapınca 2006- 2021 15 sene olmuş. 5 sene daha sürerse bu dizi 20 sene polislik yapan dizi oyuncuları 5 sene de yıpranma payı alarak 25 sene çalışmış gibi ikramiye hak edebilirler. Ancak 55 yaş haddine takılma ihtimalleri de var...

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 555

31 TEMMUZ 2006 Tarihinde yayınlanmaya başlayan arka sokaklar dizisi hala devam ediyor
ben ilkokula gidyordum o yıllarda şuan üniversite bitti muhasebeci olarak çalışıyorum dizi bu hafta 600.bölümü yayınlıyacak
Arka sokaklar 👍👍cok guzel diziydi

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
31.60₺
Çekimlerim
0
Adamlar meslek olarak resmen polislik yaptı yıllarca daha ne kadar devam ettirmeyi düşünüyolar anlamıyorum ayrıca turk dizi tarihi için bence berbat bir yapım yıllarca aynı konuyu birkaç parça değiştirip önümüze koymaları can sıkıcı bir hal almaya başladı. Kardeşimle yaşıt olan bu dizi artik kalkmalı en azından sitcom tarzında milleti yormayan yeni bir dizi gelmeliridr

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0

Onca bölüm çekilmiş ne finali ya olsa olsa sezon finali olur 😅 ben ilkokula gidiyordum vardı hâlâ var anlamadım arka sokakları izleyen insanlar kimler demekki hâlâ reytingleri var ondan bu kadar yıldır çekiliyor arka sokaklar bitse üstünden milyonlarca yıl geçse bile gene unutulmaz o derece hayatımızda iz bırakmış bir dizi 😅😅😅😅😅😅

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
75.49₺
Çekimlerim
0
Valla belli olmaz arka sokaklara, çünkü ben doğduğumdan beridir bu dizi var ve devam ediyor.. Kurtlar vadisi, Şevkat Tepe (Sungurlar)'da o zamanlar vardı ama onlar bitti yani final yaptı bakalım zaman her şeyi gösterecek ama gerçekten helal olsun bunca zamandır bitmediyse demek ki izleyiciyi güzel sarıyorlar. Konuya olan ilginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim hocam.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
20.01₺
Çekimlerim
0
Arka sokaklar çok eski bir dizi ve ne olursa olsun enterasan bir şekilde hem kendini izletiyor hem de finale gitmiyor çok garip. Türkiye gündemindende bahsettiği için bence biraz zor final yapar. Ben 2006 da 3 yaşındaydım 18 yasima geldim halen var Yani benim çocuklarım da bu dizi yi görmesi lazım. Adamlar normal polislerden daha çok polislik yaptılar. Yani kolay kolay final olmaz.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Arka sokaklar 2006 yılının yaz aylarında da başlayan ve yaklaşık 15.5 yıldır yayın hayatına devam eden bir polisiye dizi. Dizinin başlangıcında olan bir çok oyuncu baya baya yaşlandı. Yıllar geçtikçe bir çok oyuncu diziden ayrıldı veya oyuncular değişti. En son oyuncu kadrosunda büyük bir değişim yaşandı ve bir çok oyuncu diziden ayrıldı. Dizinin yeni kadrosu ile yayınlanan Arka Sokaklar eski Arka Sokaklar tadı vermediğine dair bir çok eleştiri alıyor. Ancak dizinin sıkı takipçileri hala diziyi izlemeye devam ediyor. Dizi 600.bölümünü bu cuma yayınlayacak. Dizinin 600 bölümü çıkarması oldukça büyük bir başarı ancak ben 1000 bölüme ulaşacağını düşünmüyorum. Arka Sokaklar dizisinin 700.bölüme yakın final yapacağını düşünüyorum. Hadi taş çatlasın 800 bölümü çıkarır ve daha yayın hayatına devam edemez. Çünkü artık dizide ne konu ne oyuncu kalmayacak. Bu da dizinin reytinglerinin düşmesine sebep olacak. Bu yüzden dizi yayın hayatından kaldırılacak ve final yapacak. Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Saygılarımla iyi günler dilerim.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
10.55₺
Çekimlerim
0
Çok güzel bir dizi. Severek izliyorum bütün bölümlerini. Şuan 600 bölüm çektiler hayla final yapmadılar. Bence 1000den fazla çekerler. Dizideki oyuncular muhteşem hepsini çok seviyorum. En sevdiğim çift selmes. Keşke daha çok selmes sahneleri olsa. Öpüşme sahneleri artsa veya evlensinler. Dizide en sevdiğim karakter mesut. Onu çok seviyorum. Ezgi ve cemalide çok seviyorum. Bahar,esra, arda,hakan,aslının ailesi çok gereksiz. Keşke murat geri dönse. Zeynep ve elif keşke ölmeseydi. Sinan keşke ayrılmasaydı. Ali tekin zeliş murat sinan keşke geri dönse. Mesut ve selin çok seviyorum. Hüsnü mesut ve rıza babayı çok seviyorum. Dizinin uzun sürme sebebi gündem hayattaki sorunları işliyorlar. Rıza babanın sözleri çok anlamlı. Hele 599da bir sözü var çok güzel. Suçu ispatlana kadar herkes masumdur.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
29.15₺
Çekimlerim
0
Biz Türklerde yapılan bir işte suyu çıkana kadar deyimi çok iyi bir şekilde gösteriyoruz. Tadında bırakmak maalesef bizde yok. 1000 bölümü değil oyuncular emekli yaşlarına kadar devam da eder. Gerekirse bütün oyuncu kadroyu değiştirirler zaten insanlar içeriğine bakmadan ne varsa izlediklerinden çok da sırıtmaz.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
6.91₺
Çekimlerim
0

Çocukken izliyordum halen devam etmesi gerçekten ilginç polis ekibi değil sanki ölümsüzler taburu vurulan hastaneye kaldırılıyor öldü sanılıyor ama inanılmaz bir şekilde mucize gerçekleşiyor adam sanki öbür tarafa gidip geri geliyor bir bakıyorsun gözlerini açıyor güzel dizi ama bu kadar uzaması saçma diye düşünüyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 6 Gün
NZR
0.65₺
Çekimlerim
0

Rıza babanin emekliliği gelmesi lazım normal şartlar altında.. Şöyle bir hesap yapınca 2006- 2021 15 sene olmuş. 5 sene daha sürerse bu dizi 20 sene polislik yapan dizi oyuncuları 5 sene de yıpranma payı alarak 25 sene çalışmış gibi ikramiye hak edebilirler. Ancak 55 yaş haddine takılma ihtimalleri de var...