Binance mi Paribu mu ?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
52.09₺
Çekimlerim
0
bence binance paribunun her yeri komisyon ve biraz dikkat ederseniz paribu bir tık daha pahalı oluyor şuan anlık paribu ve binance tr örnek olarak paribu daha pahalıya satıyor
(573.494,99 TL - Bitcoin) Yarının dünyası bu. Paribu - Google Chrome 16.10.2021 10_22_10.png
(573.494,99 TL - Bitcoin) Yarının dünyası bu. Paribu - Google Chrome 16.10.2021 10_22_21.png

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Açık ara ile Binance diyebilirim. Hem çok fazla ve çeşitli kripto para bulundurmasından hem de yüksek güvenlikli bir çalışma göstermesinden dolayı. Geçmişte hacklenmesine rağmen insanlara paralarını ödeyerek büyük bir güven sağlamıştır. Pek çok imkan sunduğu gibi, kullanıcıları ile gerektiği gibi ilgi ve alaka kurmaktadır. Ben Binance kullandığım için huzurluyum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Paribu yu kullanmadığım için paribu hakkında yorum yapamayacağım ama bence Binance'den daha iyi değildir. Çünkü binance güvenirliliği ile dünyada kendine yer edinmiş bir borsa. Binance bir çok sağladığı kullanışlı işlemlerle her zaman müşterilerinin dikkatini çekmiştir. Daha düşük komisyon oranları ara ara yapılan kampanyalar da Binance'yi ön planda tutan avantajlardan bazıları. Bundan önce bir Türk borsası kullanıyordum Paribu dışında az sayıda kripto olmasından dolayı ve sık sık müşterilerini mağdur etmesinden dolayı orayı bırakmıştım. Ayrıca Binance'nin bir diğer kullanma sebebim büyük şirketlerin bu borsayı kulanmasından dolayı kullanıyor olmam. Onlara da güvendiğim için bu borsayı kullanıyorum. Şimdi tek kripto borsası olarak Binance'yi kullanıyorum. Binance kullanırken mutluyum huzurluyum kendimi ve paramı güvende hissediyorum. Sizede tavsiye ediyorum. Saygılarımla . İyi günler dilerim