NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
7.45₺
Çekimlerim
0
Bitcoin Nereye Gidiyor Hedef Ne.jpg

Bitcoin son haftada oldukça yükseldi böyle devam eder mi arkadaşlar 60 bin doları kırdı alt coinlere pek yaramadı ama sizce bitcoin nereye kadar çıkar. Bitcoin ile beraber uzman birisi var mı öngörülerini paylaşır ise çok sevinirim.

Ben genellikle ADA ve ETERHUM alıyorum ama hepsi btc ye göre hareket ediyor.

Teşekkürler.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
bence iki ihtimal var.
1 btc sabitler alt coinler şimdiye kadar çıkmadı btc güven olmaz diye onlar btc sabitledi diye yavaş yavaş çıkmaya başlayabilir. ama btc çıkarken çıkmayanlar btc düşerken feci düşüyor.
2 btc birden düşer alt coinler btcden daha çok düşer salar kendini.
bu çıkış bence iyi değil hızlı inen hızlı çıkar
umarım sabitler artık kendini aylardır bekledik bekliyoruz. bir sürü insan borç yaptı girdi bu işe kimi kendi parasıyla girdi zarar etti umarım sabitlediğinde alt coinlerde mart nisan ayı olan fiyatlar gibi çıkar güzel olur her şey çünkü tekrar sert bir düşüş olursa yine insanların umudu kırılacak bu sefer hadi hop tekrar baştan çoğu insan panik satışı yapacak yine umarım herkes zararını kapatır ve az da olsa kazanır öyle çıkar herkese bol şans iyi akşamlar

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
2.41₺
Çekimlerim
50
Bitcoin büyük bir düşüş yaşadıktan sonra biraz zaman alsa da iyi toparladı. 60 binler de fazla kalacağını düşünmüyorum. Bir kaç hafta içinde 80 bini görecektir. Daha sonraki hedefte 100bin. Yıl sonuna kadar 100 bini görmesini bekliyorum. Eğer sağlam bir şekilde sert düşüşler yaşamadan 100 bini görebilirse yatırımcıların güvenini kazanacaktır. Ve piyasaya yeni yatırımcı girişleri olabilir. 100 bini kontrollü bir şekilde geçerse 120-130 binleri görmesi uzun sürmez. 2022 yılının ortalarında en azından 150 bini görmesi muhtemel. Ayrıca bitcoin 100 bini geçtiği taktirde altcoinlerde uçacaktır. 4x 5x yapan alt coinler olması muhtemel. Belki 10x ve üzeri yapcak bir kaç süpriz altcoin de olabilir. Önemli olan da o coinlerin hangisi olacağını tahmin edebilmek.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 7 Gün
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0
Bitcoin bir anda düşüş hemde sert olanından yaşayacak ortalık toz duman isyan bence şu anda elinde BTC olanlara sesleniyorum bozdurun ve bekleyin alt coinlerde çok düşüş olacak toplarsiniz düşükten
Bitcoin bir anda düşüş hemde sert olanından yaşayacak ortalık toz duman isyan bence şu anda elinde BTC olanlara sesleniyorum bozdurun ve bekleyin alt coinlerde çok düşüş olacak toplarsiniz düşükten