NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
17.08₺
Çekimlerim
50
Nizore'de mutlak olması gerektiğini düşündüğüm bir başlığı açmaktan mutluluk duyuyorum. Siz en sevdiğiniz kitap alıntılarını ekleyin, biz de sizin aracılığınızla yeni kitaplar ve yazarlarla tanışalım. İlk önce ben başlamak istiyorum.

nizore kitap sevgisi  konusu.jpg

"Tehlikeli sayılmam artık. Kalbimi kalın bir kitabın arasında kuruttum. Onu orada beş parmaklı bir çınar yaprağı gibi unuttum."

- Didem Madak / Ah'lar Ağacı

Moderatörün son düzenlenenleri:

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
O zaman kitap ve okumayı seven tüm forum ailesi için konuyu gündemde tutalım. Ama lütfen diyorum 2-3 kelimelik gereksiz yorumlar yapılmasın. Burada 3-5 cümlelik, imla kurallarına uygun içerik girelim sadece.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
“ Sizden benimle konuşmanızı rica ediyorum, çünkü kendi suskunluğumda boğulmak üzereyim. ” - Amok Koşucusu - Stefan Zweig
Beni günlerce uyutmayan ve bir solukta okuduğum bir kitap. İnanılmaz psikolojik etkiler barındıran, yazarı ayrı düşündüğüm, yazılanları ayrı düşündüğüm bir eser. Psikolojik eserleri çok fazla etkileyici buluyorum ve insanı düşündüren her eseri karşı konulmaz bir açıdan seyrediyorum. İnsanın içerisinde bulunduğu ağır ruhani durumu, bunu aşma çabalarındaki farklılığı, aşk gibi milyonlarca defa kaleme alınan temayı çok değişik bir açıyla ifade etmesi ve daha neler... Eser tam anlamıyla düşünen insanları ve duygularıyla demlenen insanları etkileyecek düzeyi taşıyan nadir bir eser. Üniversite eğitimim sırasında, bir hocamın tavsiyesi ile bu kitapla tanışmıştım. Kitabı edinemediğimden dolayı pdf formatı ile internet üzerinden eriştim. Hiç ara vermeksizin okudum ve beni günlerce uykusuz bırakacak şekilde etkiledi. Herkese son derece bir istekle tavsiye ediyorum. Bunun yanında diğer tavsiyem ise Panait Istrati'nin "Nerrantsula" isimli eseridir. Saygılarımla...