koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Kesinlikle karşınızdaki insanın taleplerine özellikle dikkat etmenizde fayda vardır. Bu tarz talepler genel manada evliliğin geleceğiyle de ilgili üç aşağı beş yukarı spoiler vermektedir. Bir kadının veya erkeğin sizden beklentileri onun evlendikten sonra bekleyebileceklerinin de göstergesidir. Her zaman evlilikte kaybedeceğiniz yıllarınızı önceden kazanabilmeniz için bir şans vardır.

Mesela şu sıralar flört aşamasında olduğum kadın "ben evlenince kirada oturmam" diyor ve benim açımdan gelecekte sıkıntı büyük demektir.
Kadının kurduğu bu cümle evliliğin bir iş anlaşması gibi algılanması durumunun yol açtığı bir talep cümlesidir.

Evlenirken Nelere Dikkat Edilmeli-nizore.jpg

Bu durum beni yaşım büyüdükçe korkutmaya başlıyor. Artık çevremdeki insanların yaptığı evlilik muhabbetlerini bambaşka yorumlamaya başladım. Bir şeyin farkına vardım, gelin almak, kız vermek, damat almak gibi kavramlar gerçekten bir yuva kurmak değil de bir ortaklık kurmak gibi bir meseleymiş. Zaten açık açık söylüyorlar gelin alıyorum, damat alıyorum vb. sen gelin almıyorsun kardeşim oğlun bir yuva kuruyor, gelecek hayatını yalnız değil de biriyle paylaşmak istiyor...

Sonuç olarak kadın ve erkek evlenmiyor, ortaklık kuruyorlar. Çok korkunç.. Kendini bir insana adamak yerine, onu sömürmek istemek neden? Anlatacak kelime bulamıyorum. Kendinizi güvenceye almak için tapu istemeyin, sadakat isteyin.

Neden evliliği bir eşya/madde topluluğu olarak görüyorsunuz? Neden insana en iyi gelecek şeyin de bir insan olduğunu unutup, o kişiyle evlenmeye şartlar koyuyorsunuz?

Bu sitede evliliğe sövülmesinin tek nedeni budur. İnsandan çok o insanın sana sunacağı maddi hayatı sevmek, manevi olanı değil.

Sys

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
1.93₺
Çekimlerim
50
Kesinlikle Karşılıklı Güven Eğer Eşler Birbirlerine Guvenmezlerse O Ailede Tartışmalar Vb. Bir Çok Olay Baş Gösterir Onun İçin Eşler Öncelikli Olarak Birbirlerine Güvenmeli Ve Saygılarını Hiç Bir Zaman Kaybetmemeliler

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
54.04₺
Çekimlerim
0
Paran varsa pek de düşünmen gereken bir şey yok ben öğrenciyim şu an iş ve meslek hayatım dışında tek bir şey düşünemiyorum 4 sene okuyup atanamamak ailemi hüsrana uğratmak gibi düşünceler var kafamda
Her şey para değildir diyenler olacaktır kesin ama parasız da hiçbir bir ilişki uzun bir süre devam edemez en sonda maddi sıkıntının getirdiği zorluklar olacak ve bu zorluklar evliliği, aileyi, çocukları etkileyecektir.
En sonda da boşanırsin olan çocuklara olur yani diyeceğim paran yoksa evlenme evlenip olacak çocuklarını bu ülkede ne eğitirsin ne sağlıkli buyutursun ne düzgün bi İŞe sokabilirsin. 26/27 yaşına kadar okuyacak bütün gençliğini okul sırasında geçirecek, hayatının en dolu en enerjik zamanlarını gene okulda kitabın başında geçirecek ne için daha iyi bir hayat sürmek için ee arkadaşım 30 yaşımdan sonra ben ne yapabilirim ki 30 yaşımdan sonra kaymaya mı futbola mı neye başlayacam bütün hayallerimizi aldığınız gibi en sonda da kendi devletimizden toprağımız dan da soğuttunuz

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Arkadaşlar evlenirken ben bu adama ya da kadına güvenebilir miyim en önemlisi güven çünkü bana eşlik yapar mi beni aldatır mi gözü dışarda olur mu malum devir kötü kollayın eşlerinizi 😂 baba- anne olur mu ? İkincisi de bu çocuk sahibi olduğunda ona iyi bakar mi. Sen yaşlanınca cildin kirisinca ya da hasta olunca sana bakar mi o kadar zor ki doğru insanı bulmak beni insanların yanında küçük düşürür mü insanların içinde kavga çıkartır mi bunlar çok önemli hepsini gözden geçirip karar vermeli insan özgürlüğünü kısıtlayacak mi yoksa ataerkil bi yapıda hep onun dediği mi olacak sana söz hakkı vermeyecek mi. Bencil insanla evlenmeyin arkadaşlar düşünceli bir insanla sizi çok seven sizin onu sevdiğinizden daha çok seven biriyle evlenin evliyim mutluyum insallah böyle devam eder. Allah’ın herkese hayırlı eş hayırlı huzurlu yuva nasip etsin insallah ve hayırlı sağlıklı çocuklar 😊

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
36.66₺
Çekimlerim
0
Bu konuyu görünce aklıma bir karikatür geldi bir çocuk içöeriye girer anne baba beni niye kimse sevmiyor ben ne zaman evleneceğim der babasıda oğlum dayınla evlenip ne yapacaksın der :) işin şakası evlilik çok güzel bir müesese ama doğru zamanda doğru insanı bulmak önemli bekar olup sultan olmak mı yoksa evlenip sefil mi karar senin
Not : 17 yıllık evliyim tecrübe konuşuyor. ;)