boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Kendiniz diyorsunuz. O zaman para aktarmadan yayına sokabilirsiniz silmeye gerek yok
Özgün olmayan konuların kullanıcılara ve foruma yarar yerine zararı olduğu için direk silinirler hocam. Tek bir kuralımız var zaten bu sistemde oda özgünlük.

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
bence forumda gönderilerimiz beğenildiğinde de Nzr kazanmamız mantıklı olurdu. Sanırım bütçe hassasiyeti ve dengesi için bunu ertelemişsiniz. Şu an verilen ücretler gayet tatmin edici. Hatta bir tık daha referansım olsa ve kazanç sisteminin kalıcı olacağını bilsem sabah gider iş yerine istifayı müdürün masasına koyarım. Bir dakika ya müdür zaten bendim. :) Olsun gene de işi bırakır bir süre eve kapanır eski günlerde olduğu gibi deli gibi içerik üretirdim. Para kazanmakta zorlanan arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Bildiğiniz konularda yazacak ve insanlara aktaracak 300 kelime bulamıyorsanız daha fazla yazılanları okumalısınız. Konsantre aktiflik sürem 9 saat ve tahmini kazancım 100 liraya yaklaştı sitede. Belki de geçti çünkü hala onayda bekleyen mesajlarım var. site anket firmalarından ve Google Adsense'den güzel gelirler ede edebilir ve bu gelirleri bizimle paylaşmaya devam edebilir diye umuyorum.