Forum Yönetimine Tavsiyeler

NZ Yaşı
2 Ay 5 Gün
NZR
27.01₺
Çekimlerim
0
Öncelikle kendimi tanıtayım; bu sistemin benzerini 2020 yılından beri uygulayan Türkiye'nin kripto para forumlarından birinin kurucularındanım. Halihazırda faaliyetlerimize devam ediyoruz ancak bu süreçte dengeyi kurmanın önemli olduğunu Zor yoldan öğrenmek zorunda kaldık. İlk aşamalarda çok hızlı ilerledik ve reklam, sporsor gelirlerinden çok iyi kazandık. Çok ünlü bir finans sitesi tarafından site satın alınmak istendi. Fişini çekmek için. Ancak kabul etmedik. Sonra saldırılar vs. İşler yolunda gitmedi diyelim. Neyse bu Bizim hikayemiz, sizinkine tavsiyelerde bulunmak isterim.

1- Kazanç miktarları makul görünse de ( yapay zeka ile yazılması halinde) ödeme alt limiti nedeniyle 2000-2500 konuluk bir seviyeye ulaşmak gerekiyor. Açıkçası başlayan çok kısa sürede bırakır.

2- Yapay zeka tarafından yazılan düzensiz yazılar foruma uzun vadede zarar verir. Çünkü altına yazılası bir yazı durumu olmuyor. Etkileşimsiz kalıyor. İlk aşamada forumu kısmen doldurma niyetinizi anlıyorum. Sadece ilerleyen dönemde vazgeçmeniz yararınıza olur.

3- Kullanıcılara pasif gelir imkanı da tanımak gerekiyor. Konu görüntülenmesi ya da konunun beğenilmesi gibi. Minimal rakamlar olabilir 0.0005 gibi

4- Kazanç oranını arttıracak sistemler kurulması gerekiyor. Örneğin level sistemi ile daha çok konu,mesaj içeriğine sahip kullanıcıların kazanç miktarının diğerlerine kıyasla artması gibi. İnsanları konulara cevap yazmaya ve etkileşime girmeye teşvik edersiniz bu sayede. Örneğin level 1 - 20 kuruşken level 2 - 25 kuruş. Level 40- 10 TL ( ulaşılması neredeyse imkansız bir pozisyonda tutmanız tavsiye edilir)

5- Konuların onaylanması doğru bir adım ama cevaplarda onayı kaldırmanızı tavsiye ederim. Etkileşimi kesiyorsunuz ya da ilerleyen süreçte kesilmesine sebep olacaksınız.

Aklıma gelenler bunlar. Yayınlanması için değil siz yönetimin görmesi için yazdım.
Bütçenizi bilmiyorum ama bu şartlar ile kullanıcı çekmeniz zor olur ki görüntü de onu gösteriyor.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Tavsiyelerin için teşekkürler hocam level sistemi daha öncede vardı onu konu olarak detaylı yazacağız ayarlamasını yapıcaz cevaplara tamamen onaysız olarak ayarlıyoruz belli katagorilerde acılan konulara kazanç yapacağız o katagoriye yoğunlaşırlar diğer katagorilere kazanç sağlanmayacak konu acıldığında sadece cevaplar da kazanç sağlanacak belirtiğimiz katagoriler dışındakiler sadece mesajdan kazanılıcak ayarlamsını ve duyurusunu yapacağız şuan ayarlıyoruz