👑Gold Üyelik Aldım!👑 【Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz】

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Dün Gold üyelik aldım arkadaşlar sizlere tecrübelerimi ve ne yararı olduğunu anlatmak isterim.

Öncelikle benim için en önemli kısım adminler ile iletişim kurabiliyor olmam. Gold üyelik sayesinde adminler ile iletişim sağlayabiliyorum bu oldukça önemli diye düşünüyorum. Mesajlarımı düzenleyebiliyorum. Adımı değiştirebiliyorum. İmza kullanabiliyorum. Vs.

Benim merak edip sorduğum soruları ve aldığım cevapları size aşağıda aynen aktarıyorum.

Soru: Hocam bu konuyu onaylama süreleri çok uzun sürüyor. Bu süre neden uzun ve ilerleyen süreçte kısalır mı?
Kısalması için yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim.

Cevap: Onaylama süreçleri elbette çok daha seri olacaktır. Bu 1-2 haftaya bizim pratikliğimizi de arttıracak daha hızlı işlem yapmamızı sağlayacaktır.

Soru: Anladığım kadarı ile içerik paylaştığımızda konu %90 özgün değil ise o konudan para kazanamıyoruz. Peki özgünlük testini nasıl yapıyorsunuz? Ona göre test yapıp atayım içeriklerimi. Ben test yapıyorum % 100 özgün çıkıyor ama birkaç içeriğimden para kazanamadım anladığım kadarı ile farklı şekilde kontrol sağlıyorsunuz.

Cevap: Özgünlük testti bir yere bağlı olarak yapmıyoruz hocam. Her biri diğerinden farklı sonuçlar çıkartabiliyor çünkü bu nedenle 3-4 yerde 1-2 kere değerlendirerek yapıyoruz bunları. Bunlara Google sorgusunda ulaşabilirsin sende.

Soru: Hocam bu para kazanma olayı ileride nasıl bir hal alır? Yani misal veriyorum 1000 ya da 10.000 üye oldu site (yakın zamanda olur inşallah) para kazanma olayını nasıl yapacaksınız ilk 100 ya da ilk 10 üye için geçerli falan mı yapacaksınız. Bununla ilgili bilgi alabilir miyim.

Cevap: Para kazanma sistemini durdurmayı yada sonlandırmayı hiç düşünmüyoruz. Arkadaş davet sistemi için 100.000 TL bütçemiz var. Diğer kazanç olayları içinde aynı şekilde mevcut ama bu gün geçtikçe hep arttırılacak bir bütçe. 10 bin kullanıcı olduğunda sistemde geliştirme ve ayrıştırma yaparız ama kapatmayı düşünmüyoruz. Yani işini iyi yapan kullanıcılar, uyanıklık peşinde koşmayan kitleler ile oldukça uzun soluklu bu işi devam ettirmeyi planlıyoruz.

Soru: Forumda üyeler arası mesajlaşma gelecek mi?

Cevap: Forumda üyeler arası mesajlaşma şimdilik GOLD üyeler için ve de belirli bir miktar olarak açık olacak. İlerde de bu şekilde olur diye düşünüyoruz. Örneğin 50 mesaj gibi. Kullanıcılar biz görmüyoruz sanıyor ve içeride herkes birbirine reklam tanıtım içerikleri gönderiyor. Bunu yapmamızdaki amaç buna engel olmak.

Soru: Aynı bilgisayardan farklı hesap ile girişi yaparsam sorun yaşar mıyım?

Cevap: Aynı bilgisayardan farklı hesaplara geçişte sorun yaşarsın evet. Sistem engeller. Multi hesaplar kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Kazanç sisteminden uzaklaşmasına neden olur bu kişinin. Ama bize örneğin abimde kullanmak istiyor ve aynı evde yaşıyoruz bunu kullanmak istiyoruz derseniz. Sizden bu konuda kanıt anlamı içeren belgeler talep etmemiz gerekir. Sonrasında gerekli notlarımızı alarak sistemi kullanmanıza olanak veririz sorun olmaz.

Sorularımı cevapladıkları için kendilerine teşekkür ederim.

Ayrıca Gold üyeliği hepiniz tavsiye derim zaten sistem fazlası ile kazandırıyor.

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

İyi Forumlar...

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Çok bilgilendirici bir yazım olmuş. Bu sebepten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de biriktirdiğim bakiyeyle gold üyelik alacağım. Umarım uzun soluklu bir kazanç sistemi olur da biz de düzenli gelirler elde ederiz. Mesajlarımızı edit edememek gerçekten önemli sorun. Bir de küçük harf büyük harf hassasiyeti var mıdır acaba onu çok merak ediyorum? Neticede hassasiyeti olmayan bir siteden geldiğim için el alışkanlıklarım devam ediyor ve ara sıra dikkatimden kaçırabiliyorum. Yazım hataları ve kuralları ile ilgili daha detaylı bir paylaşım bekliyorum moderatör arkadaşlardan. Mesela özgünlükte olduğu gibi %10-%20 bir hata payı bırakılıyor mu? Bazı mesajların neden onaylanmadığını ve onaylanmayan mesajlarımızı görebileceğimiz bir "onaylanmayanlar kutusu" olsa biz hatalarımızı daha rahat fark edebiliriz ve kendimizi o doğrultuda geliştirebiliriz gibime geliyor.

Madrit

Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
52.14₺
Çekimlerim
0
Çok bilgilendirici bir yazım olmuş. Bu sebepten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de biriktirdiğim bakiyeyle gold üyelik alacağım. Umarım uzun soluklu bir kazanç sistemi olur da biz de düzenli gelirler elde ederiz. Mesajlarımızı edit edememek gerçekten önemli sorun. Bir de küçük harf büyük harf hassasiyeti var mıdır acaba onu çok merak ediyorum? Neticede hassasiyeti olmayan bir siteden geldiğim için el alışkanlıklarım devam ediyor ve ara sıra dikkatimden kaçırabiliyorum. Yazım hataları ve kuralları ile ilgili daha detaylı bir paylaşım bekliyorum moderatör arkadaşlardan. Mesela özgünlükte olduğu gibi %10-%20 bir hata payı bırakılıyor mu? Bazı mesajların neden onaylanmadığını ve onaylanmayan mesajlarımızı görebileceğimiz bir "onaylanmayanlar kutusu" olsa biz hatalarımızı daha rahat fark edebiliriz ve kendimizi o doğrultuda geliştirebiliriz gibime geliyor.
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum hocam.
İmla kurallarına ve görsele özen göstermeye çalışıyoruz. Bu yüzden konuları bizde elden geçirme gibi bir karar aldık. Bundan dolayı tabi ki de büyük küçük harf hassasiyetimiz var. Hem konunun düzgünlüğü açısından , hem de konuyu okuyan okurlar açısından daha sağlıklı bilgi alabilmesi için kontrollerden geçiriyoruz. Açıkçası bizim istediğimiz göze hitap edecek şekilde , hem fotoğraflı hem de imla ve yazım kurallarına uygun bir şekilde konuların açılması.