koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Her dinlediğimde manasız beni hüzne boğan bir Norveç şarkısı var mesela;
lille vakre anna-alf prøysen şarkının adı.

1824
yılında rahip bengt henrik alstermark tarafından yazılmış bir şarkı.
Alf prøysen , 1950'lerde 78. rekora kaydederek Norveç ve İsveç'te yeniden ün kazandı.
Nizore2.jpg

Küçük, güzel anna, beni yürekten ve ruhla duymak istiyorsan,
ben şefkatli ve sevgi doluyum, sadakatle kibar ve dürüstüm, cömert olmayı seviyorum.
Bütün gün oynadık hatırlıyor musun brobro gözlükler, saklambaç, anne baba.
elinde kar şekillendirmiş, kuma evler inşa etmiş, ne yazık ki hayat ne kadar kolay ve neşeliydi.
Ama mutlu zaman kısa sürede ortadan kayboldu, harmanlamayı öğrendim ve sen büyüdün.
Sen ormanda yürüdün ve ben ağacın arkasındaydım, sadece rüyalarda bazen buradaydın.
Ama noel bizi dans etmeye davet ettiğinde ve yaz bir çiçek çelengi içindeyken, alevin yanında buluştuğumuzda, birlikte güldük ve kızardık, asla daha büyük bir neşe olmadı.
yani yıllardır burada, yaralarım
asla iyileşmiyor, anna ile anlaşamıyor olmam asla sakin değil, asla tam anlamıyla gizli olmuyor.
Ne düşünürsem ya da ne yaparsam yapayım, aynı mutlu kız karşımda duruyor,
çoğu zaman evet, ben ölmeden önce sadık, şefkatli anna'nın benim gelinim olacağını hayal ediyorum.
Böyle bir huzursuzluk aşka platonik denir, kimse o serserinin tam olarak ne olduğunu bilmiyor,
sadece bizi hem eğlendiren hem de yok eden bir duruma sokma zahmetine katlanabiliyor.
Küçük anna yakında güneş batar, yıldızların ışığı altında insan huzur bulur.
Deredeki yapraklar gibi, rüyadaki bir bakış gibi, çoğu daha iyi bir yere koşar.
Nazik anna, tanrı seni yarattığında, bana
lütufta bulundu, senin için savaşacağım, çok sıkı bir şekilde yanımda, o zaman yaşam yolunda her şey parlak olacak diye düşündü .
Ama dünyanın karanlık keder vadisinden geçen aydınlık salona yolculukta yaradan,
sadık bir eş seçiminde bizi nadiren sevindirmek istedi.
Küçük bir oturma odasında, küçük bir gölün yanında huzur ve sessizlik içinde yaşayacağız.
Çocuklara sevgili tanrı ve kral'ın görkemini öğreteceğiz, inanabileceğiniz kadar hoş olacak.
Kırmızı yanaklar, iri gözler mavi, güzel eller, düzgün ayaklar küçük,
kol çevresi yumuşak ve beyaz, göğüste yuvarlak ve dolgun, bakılacak şeyler olacak.
son olarak, anne ve babayla tekrar buluşacağımız cenneti sabırsızlıkla bekliyoruz.
yeniden gençleşiyoruz ve tekrar şarkı söylemek istiyoruz: "aşk hayatın en iyi arkadaşıdır."

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
haluk levent elfida
elfida feda etmek demekmiş bu benim çok hoşuma gitti ama bir yandan da çok ağır bir isim
hasta bir kız çocuuğna yazmış haluk levent çok uğraşmış çok da istemiş iyileşmesini ama maalesef ki kurtaramamışlar
hatta doktor bir kontrolde haluk levente bu kızı gözden çıkartın demiş şarkı sözlerini yazmak istiyorum o zaman daha anlamlı oluyor şarkı
Omuzumda iz bırakma, yüküm dünyaya yakın
Elfida, hep aklımda kalacaksın
Elfida, sen eski bir şarkısın