Hafta Sonu Dört Büyüklerin Maçları

NZ Yaşı
2 Ay 5 Gün
NZR
27.01₺
Çekimlerim
0
Konyaspor Galatasaray
Gaziantep Trabzonspor
Beşiktaş Göztepe
Fenerbahçe Kasımpaşa

Konya GS karşısında varlık gösteremez bence

Trabzon Gaziantepi Deplasmanda 1 farkla Yener

Beşiktaş Göztepe haftanın en sakat maçı ama Beşiktaş'ın kadrosu ve uyumu ciddi olarak olumlu yönde arttı. Bu açıdan Beşiktaş Yener diyorum.

Fenerbahçe hafta içi yapılan UEFA maçında pek yorulmadı :) sorunları çözüp bu maçı almasını bekliyorum.

NZ Yaşı
2 Ay 5 Gün
NZR
27.01₺
Çekimlerim
0
Fener kasım paşayada yenilir :) artık ümidim kalmadı bu takıma
Alınan Kante EYT li bence. Takımı bozuyor. Eğer hoca fark ederse bu durumu Kasımpaşa karşısında galibiyet alacaktır Fenerbahçe. Ama yıldız mantığıyla oynatmaya devam ederse takımın dinamikleri bozulur ve Kasımpaşa karşısında mağlup olabilir.

Gerçekten üzücü ve yanlış transfer politikalarının sonuçları bence. Beşiktaş yok yakınken döndü bu politikadan. Fener ise o yola girmeye başladı inşallah bakıp çıkar sadece. Yoksa sonlarını iyi görmüyorum.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Alınan Kante EYT li bence. Takımı bozuyor. Eğer hoca fark ederse bu durumu Kasımpaşa karşısında galibiyet alacaktır Fenerbahçe. Ama yıldız mantığıyla oynatmaya devam ederse takımın dinamikleri bozulur ve Kasımpaşa karşısında mağlup olabilir.

Gerçekten üzücü ve yanlış transfer politikalarının sonuçları bence. Beşiktaş yok yakınken döndü bu politikadan. Fener ise o yola girmeye başladı inşallah bakıp çıkar sadece. Yoksa sonlarını iyi görmüyorum.
Aldıkları adamların yaşları var hep hocam anlamadığım genç yabancı ve ya türk yetenekli futbolcular yokmu bu adamlar ekmeğiniyemiş doymuş yani parayada futbolada yaşları gitmiş ne bekliyolar bunlardan anlamadım

NZ Yaşı
2 Ay 5 Gün
NZR
27.01₺
Çekimlerim
0
Aldıkları adamların yaşları var hep hocam anlamadığım genç yabancı ve ya türk yetenekli futbolcular yokmu bu adamlar ekmeğiniyemiş doymuş yani parayada futbolada yaşları gitmiş ne bekliyolar bunlardan anlamadım
Birde dünyanın parası verildi. İstisnalar hariç yaşlı adam bizim ligde gitmiyor. İmmobile örneğinde gördük. Ayrıca başına da bela oluyor. Çünkü muhtemelen son takımısın ve göndermek istediğinde arıza çıkarıyor.

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Birde dünyanın parası verildi. İstisnalar hariç yaşlı adam bizim ligde gitmiyor. İmmobile örneğinde gördük. Ayrıca başına da bela oluyor. Çünkü muhtemelen son takımısın ve göndermek istediğinde arıza çıkarıyor.
En güzli bu tür oyunculara hiç bulaşmamak hocam genç yetenekli oyuncu almak bunlar bu saaten sonra iş yapmaz

Nizore

Administrator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
48.57₺
Çekimlerim
0
Yaşayıp göreceğiz o zaman. Ama dediğim gibi genellikle son haftalara kadar ligimiz her ne hikmetse dengeli gider. O yüzden yenilme ihtimalini yüksek görüyorum.
Ben fenerden ümidimi kestim hocam :) başka takımların maçlarına bakıcam artık sitres yaşamaktan iyidir