SON DAKİKA İlk 10.000 Kişiye 1₺-10₺ Arası Nakit | NİZORE

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
NİZORE-10tl-nakit.jpg

Türkiye'nin yeni nesil bilgi platformu olan Nizore'ye üye olan ilk 10.000 kişi 1₺-10₺ arası nakit kazanıyor.. Üye olmak için bu referans bağlantısını kullanabilirsiniz; Sonrasında otomatik olarak para hesabınıza tanımlanacaktır.

Nizore Forum üzerinden bakiyenizi her 500 TL ve üzeri olduğunda çekim yapabilirsiniz. Bunun için buradan; 'Para Çekim' konu başlıklı, içeriğinde de kazancınızı çekmek istediğinize dair bir cümle yazmanız yeterlidir. Sonrasında 24 saat içerisinde ödeme için sizden bilgiler mail adresinizden sizden talep edilecektir.

Son düzenleme:

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Hesabım nasıl 50₺ olur diyorsan cevabı çok basit..
  • Konu açarak, (200 kelime ve üzeri)
  • Mesaj atarak, (100-300 kelime arası)
  • Foruma günlük giriş yaparak,
  • Konularına etiket girerek,
  • Profil resmi yükleyerek,
  • Arkadaş davet ederek,
  • Başkalarının konu ve mesajlarını beğenerek,
  • Anketlerde oy kullanarak,
  • Başka kullanıcıları takibe alarak,
  • Doğum gününe özel nakit kazanarak
  • Uygunsuz içeriği bize bildirerek..
Gibi birçok alandan, her biri farklı değerlere sahip nakit paralar kazanabilirsin. Yani forumda vakit geçirdiğin her an para kazanabilirsin.

Son düzenleme:

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Hocam ben yeni üye oldum verilmedi.
Aynı evden yada ortak kullanılan internet ağından senden başka birisi üye olduysa sistem bunu fark eder ve vermez hocam. Eşin, dostun, akraban veya kardeşin daha önce sisteme kayıt oldu ise bunu bize bildir engeli kaldıralım rondom ekleme yapalım hesabına.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
18.69₺
Çekimlerim
0
Ekli dosyayı görüntüle 99

Türkiye'nin yeni nesil bilgi platformu olan Nizore'ye üye olan ilk 10.000 kişi 1₺-10₺ arası nakit kazanıyor.. Üye olmak için bu referans bağlantısını kullanabilirsiniz; Sonrasında otomatik olarak para hesabınıza tanımlanacaktır.

Nizore Forum üzerinden bakiyenizi her 50 TL ve üzeri olduğunda çekim yapabilirsiniz. Bunun için buradan; 'Para Çekim' konu başlıklı, içeriğinde de kazancınızı çekmek istediğinize dair bir cümle yazmanız yeterlidir. Sonrasında 24 saat içerisinde ödeme için sizden bilgiler mail adresinizden sizden talep edilecektir.
Çok güzel olmuş şahane

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
31.04₺
Çekimlerim
0
Aynı evden yada ortak kullanılan internet ağından senden başka birisi üye olduysa sistem bunu fark eder ve vermez hocam. Eşin, dostun, akraban veya kardeşin daha önce sisteme kayıt oldu ise bunu bize bildir engeli kaldıralım rondom ekleme yapalım hesabına.
Daha önce üyeliğim var mı bilmiyorum, bugün r10 üzerinden gördüm konuyu, hesap açarken ps4 oynuyorduk arkadaşlarla. Mobil veri ile üyelik oluşturdum. Benden başkada kimse üye olmadı.

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Daha önce üyeliğim var mı bilmiyorum, bugün r10 üzerinden gördüm konuyu, hesap açarken ps4 oynuyorduk arkadaşlarla. Mobil veri ile üyelik oluşturdum. Benden başkada kimse üye olmadı.
Sana manuel olarak 5 TL ekleme yapıyorum şimdi. İlerde bulunduğun IP ile alakalı sistem uyarı verirse o zaman yeni düzenleme yeniden yapılır hocam bol şans ve kazançlar.

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
davet başına ne kazanıyoruz

Arkadaş davet sistemi detayları. Her davet için davetli 25 mesaja ulaştığında otomatik 3 TL kazanırsınız. Davetlide ayrıca mesajlarından ve forumda yaptığı her işlemden para kazanır. Bu karşılıklı kazanç durumunu anlatarak ve paylaşarak referanslarınızı genişletebilirsiniz. Ayrıca getirdiğiniz kişi de üye olduğunda ek olarak 1-10 TL arası nakit kazanır.

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Nasıl kayıt olunur
Herhangi bir başvuruya gerek yok. Foruma üye olduğunuz için otomatik yararlanabilirsiniz. Şu anda 6.23₺ niz mavcut. Profil resmi yükleyerek 1 TL daha kazanabilirsiniz örneğin.

Konu ve mesaj yazarak en fazla kazancı sağlayabilirsiniz.

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Çok güzel mantık. Hem forumda dolaşıyoruz zaman geçiriyoruz hem de para kazanıyoruz. İnternet site hayatınız boyunca başarılar dilerim.
Bol kazançlar dilerim hocam :) Profil resmi yükleyerek ayrıca 1 TL kazanabilirsin bu arada :)

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0