PARA KAZAN Nizore' Den Çekim Yapan Kullanıcılarımız

Sende Nizore İle Kazanç Sağlamak İster Misin?

• Kullanılan toplam oy
    179

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Selam arkadaşlar. Bu başlık altında Kazanç Sistemimizden çekim yapan kullanıcılarımızı çekim işlemleri oldukça paylaşacağız. Sistemin güvenli ve kazançlı olduğunu sizler de buradan göreceksiniz.

Herkese bol şanslar.

ŞU ANA KADAR; 70 FARKLI ÜYE, 8100 TL PARA ÇEKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Son düzenleme:

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
@hllmrt arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Nizore'den ilk kazancı sağlayan kişidir :)
Bol kazançlar dileriz.

hllmrt-birinci-para-çekim-nizore.png

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Hocam hangi coin ile gönderim yapıyorsunuz?

Ayrıca ilk 10 çekimden sonra banka hesabımızamı alacağız ödemeleri.
Coinler, siz para çekim isteği gönderdikten sonra elimizdeki coinler ile alakalı olarak kontrole dilip o doğrultuda gönderilir. Gönderilecek olan coinin detaylı bilgisi sizden maile yanıt olarak istenilir.

Evet ilk 10 çekimden sonra isterseniz banka isterseniz coin yada isterseniz Papara olarak çekim yapabilirsiniz.

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Coinler, siz para çekim isteği gönderdikten sonra elimizdeki coinler ile alakalı olarak kontrole dilip o doğrultuda gönderilir. Gönderilecek olan coinin detaylı bilgisi sizden maile yanıt olarak istenilir.

Evet ilk 10 çekimden sonra isterseniz banka isterseniz coin yada isterseniz Papara olarak çekim yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
1.62₺
Çekimlerim
60
NZR
52.53₺
Çekimlerim
49
İlk defa böyle bir sistemle karşılaştım harika bir sisteminiz var, her detay para kazandırıyor. Daha önce benzeri sistemlerle karşılaştım, ama böylesine daha önce hiç denk gelmedim. Bence nizoreye ait bir android uygulama üretilmeli böylece işlem hızı ve hacminide artırmış olursunuz ilk paramı çekeceğim anı bekliyorum. Ben öğrenciyim ve böyle bir sisteme gerçekten ihtiyacım vardı. Keşke daha hızlı ve daha fazlada kazanabilseydim. Ama böylede güzel. Bu nasıl beni bu kadar mutlu etti anlatamam. Ödülleri arttırmayı düşünür müsünüz acaba ? Böyle bir düşünceniz olacak mi kripto olarak yapılan ödemeler binance üzerinden mi yapılacak merak ettiğim çok şey var heyecanlıyım ✅

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
@koreliabi arkadaşımızı tebrik ederiz. İlk kazancını sağlayarak Nizore! de GOLD üyelik satın almıştır.

Başarılarının devamını ve bol kazançlar dileriz.
Kısa sürede dönüş sağladığınız için çok teşekkür ederim. Birlikte daha iyiye ulaşmak dileğiyle...🙏

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 12 Gün
NZR
10.67₺
Çekimlerim
0
@mstfsahin arkadaşımızı tebrik ederiz. İlk kazancını sağlayarak Nizore! de GOLD üyelik satın almıştır.

Başarılarını devamını ve bol kazançlar dileriz.

Ekli dosyayı görüntüle 221
Gold üyelik avantajları nedir bu konuda bilgilendirebilirimsiniz ? Birde kazancımızı kripto olarak ödediğinizde cüzdanımıza aktarırken oluşacak fee ücretini kazancımızdan mı kesiyorsunuz yoksa siz mi karşılıyorsunuz bu konuda da bilgi alabilirsem sevinirim

NZR
27.70₺
Çekimlerim
99
Gold üyelik avantajları nedir bu konuda bilgilendirebilirimsiniz ? Birde kazancımızı kripto olarak ödediğinizde cüzdanımıza aktarırken oluşacak fee ücretini kazancımızdan mı kesiyorsunuz yoksa siz mi karşılıyorsunuz bu konuda da bilgi alabilirsem sevinirim
Bu konumu inceleyebilirsiniz hocam:

Ayrıca @boss hocamızın paylaştığı bu konuya da bakabilirsin: