NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
61.74₺
Çekimlerim
0
Arkadaşlar merhaba.Üye olalı yaklaşık 24 saat oldu ve 3-4 saatlik çalışmayla 50 tl sınırına gelmiş durumdayım.Tek yapmanız gereken klavyenizi güzel ve dikkatli kullanmanız.Fakat herkesten tek ricam etiketleri araştırıp sitenin hit yapabileceği şekilde kullanmanız.Site sahipleri ciddi yatırımlar yapmış ve bizlerde bu yatırımlarının geri dönüşü için biraz daha çalışmalıyız.Şu ana kadar hiç sıkıntı yok ama ayırdıkları bütçe bittiği takdirde elimizde kalan sadece reklam gelirleri olacak.Bu yüzden hep birlikte siteyi hitlendirmek adına çalışalım.Herkese bol kazançlar.Sağlıcakla kalın.
Ben bu etiket işini denedim yapamıyorum bahsedermisiniz

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 17 Gün
NZR
61.74₺
Çekimlerim
0
Arkadaşlar merhaba.Üye olalı yaklaşık 24 saat oldu ve 3-4 saatlik çalışmayla 50 tl sınırına gelmiş durumdayım.Tek yapmanız gereken klavyenizi güzel ve dikkatli kullanmanız.Fakat herkesten tek ricam etiketleri araştırıp sitenin hit yapabileceği şekilde kullanmanız.Site sahipleri ciddi yatırımlar yapmış ve bizlerde bu yatırımlarının geri dönüşü için biraz daha çalışmalıyız.Şu ana kadar hiç sıkıntı yok ama ayırdıkları bütçe bittiği takdirde elimizde kalan sadece reklam gelirleri olacak.Bu yüzden hep birlikte siteyi hitlendirmek adına çalışalım.Herkese bol kazançlar.Sağlıcakla kalın.
Etiket görevi defalarca denedim olmadı nasıl oluyor bilgi verirmisiniz

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Hayır, diğer başka bir konuda paylaştığım mesaj için aynı durum ile karşılaşmadım. Ancak, henüz onaylanmadığı için yayınlanmasını bekliyorum sadece.
Sırası ile içerikler kontrolden geçirip onaya sunuyoruz hocam biraz geç olabiliyor bazen bunun için özür diliyorum. Bizde sisteme tam alışıp pratikliğimizi arttırınca he şey çok daha hızlı ve seri olacaktır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
1.62₺
Çekimlerim
60
Etiket görevi defalarca denedim olmadı nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
Merhaba Necla hanım
Etiket arama motorlarında en etkili silahıdır sitelerin. Bu yüzden doğru kelimeler seçilmeli etiketlerde. Ben şahsen kendi sitelerimde soovle kullanıyorum. Gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü çeşitli sitelerin en çok aranan kelimeleri bazında sonuçlar veriyor.
Örnek vermem gerekirse.
Konumuz "Akciğer kanseri" olsun.Siteye bu kelimeyi yazarak arama yapıyoruz. Çıkan sonuçlardan hit alabilecekleri kaydedin ve aralarına virgül koyarak açtığınız konulara ekleyin.
Yahoo sonuçları
yahool.png

akciğer kanseri belirtileri
küçük hücreli akciğer kanseri
akciğer kanserinde yaşam süresi
akciğer kanseri nedenleri
akciğer kanseri tedavisi
akciğer kanseri evreleri
akciğer kanseri nedir
akciğer kanseri evrelemesi
akciğer kanseri bitkisel tedavi
akciğer kanseri çeşitleri

youtube.gif
Sonuçları
akciğer kanseri belirtileri
akciğer kanseri
akciğer kanseri tedavisi
akciğer kanseri son günleri
akciğer kanseri 3.evre ne kadar yaşar
akciğer kanseri tedavisi var mı
akciğer kanseri 4. evre kurtulma şansı
akciğer kanseri kemoterapi
akciğer kanseri nasıl anlaşılır

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizi kısa sürede zirvelere taşıyacak kreatif bir ödül sistemi olmuş.
Bir ekşi sözlük yazarı olarak bundan sonra burayı tercih edeceğim fakat kafama takılan bazı noktalar var;

*Entry editleyemiyorum. Son girdiğim entryde hata oldu ama düzeltme butonuna rastlayamadım.
*Kazandıran sistem sürekli mi olacak yoksa geçici mi?
*Bu sisteme dahil olan ilk yazarlar için herhangi bir moderatörlük ve buna bağlı olarak kazancının devamını sağlayacak bir planınız var mı?
*Gelecekte de kazanabilecek miyiz ? Yoksa site içeriğe doyduğunda biz yazarlar için kazanç sona erecek mi?
*Sesli klavye kullandığımız zaman büyük küçük harf ve bazı yazım hataları olabiliyor bunlar sakıncalı mı yoksa yazının bütünlüğünü bozmaması yeterli mi?(ekşi sözlükte daimi küçük harf sistemi olduğu için alışkanlık olmuş)
*Gece yazdığımız entryler ne zaman onaylanır acaba? 24 saat moderatör onayı olması sizce de daha sağlıklı olmaz mı?
Tekrardan iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum. İnternet dünyasında rakiplerle mesafeyi kapatmak açısından rastladığım en iyi girişimlerden diyebilirim.

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Kendi açtığımız konulara yapılan yorumlara verdiğimiz 100+ kelime cevaplar için de ücretlendirme yapılıyor mu? @boss
Evet alınabiliyor. Forum üzerindeki tüm konulara yorum yaparak para kazanabilirsiniz. Aynı konuya da birden fazla yorum yapabilirsiniz ama bunu bir spama çevirmeden tabi. Peş peşe 2 yorum atmak yasak zaten genel bir forum kuralı. Birisi bir şey yazdığında yapılabilir yada toplu olarak her birine edit yapabilirsiniz. Demek istediğim bunu fırsat gibi görüp sadece para kazanma odaklı boş muhabbet üreterek değil verimli ve güzel bir şekilde kullandığınızda bir sorun olmaz.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 18 Gün
NZR
9.47₺
Çekimlerim
50
Evet alınabiliyor. Forum üzerindeki tüm konulara yorum yaparak para kazanabilirsiniz. Aynı konuya da birden fazla yorum yapabilirsiniz ama bunu bir spama çevirmeden tabi. Peş peşe 2 yorum atmak yasak zaten genel bir forum kuralı. Birisi bir şey yazdığında yapılabilir yada toplu olarak her birine edit yapabilirsiniz. Demek istediğim bunu fırsat gibi görüp sadece para kazanma odaklı boş muhabbet üreterek değil verimli ve güzel bir şekilde kullandığınızda bir sorun olmaz.
Linkteki konu başlığımda verdiğim yanıt spam olarak mı kabul edildi?

Madrit

Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZR
52.14₺
Çekimlerim
0
Linkteki konu başlığımda verdiğim yanıt spam olarak mı kabul edildi?

Hayır hocam yorumunuz yayınlanmıştır.