Dün cüzdanıma baktım sadece 20 TL kalmış. Ondan sonra başladım günlük yevmiye alabileceğim bir iş aramaya tabi öyle bir işi de kimse vermedi. Yarı zamanlı bir işe gireyim dedim ders saatleriyle çakışıyor en sonda da internetten para kazanma yolları aramaya başladım neredeyse 50 çeşit site ve uygulama kullandım ama hiçbirinden sonuç alamadım. Çoğu ya dolandırıcı ya da aşırı zor görev veren sitelerdi. Bir de anket doldurup para kazanın diyen bir sürü site var çoğu güvenilir bile olsa size hafta da bir kez anket gelir ya 0.50 kuruş kazanırsın ya da aradığımız kriterleri karşılamıyorsunuz derler.
Tam umudumu kesmiştim ki YouTube dan bildirim geldi merak ettim ve dinlemeye başladım baktım NİZORE diye bir siteden bahsediyor (adam referans için biraz abartmıştı ama olsun
Daha sonra kayıt oldum kayıt olmamla birlikte 1 TL kazandım (biraz daha yüksek bekliyordum aslında 5-10 TL civarı
Daha sonra beğeni ve takip istekleriyle birlikte param yükseldi yani şu ana kadar oynayıp da bu kadar para kazandığım tek site NİZORE olacak bunun içinde bu siteyi kuranlara TEŞEKKÜR EDİYORUM öğrenciler için moral kaynağı oldunuz diyebilirim.
50 TL'ye çok kalmadı 50 TL olması için birazcık daha beğeni kasmam gerek onun içinde herkesten hangi başlık ya da konu olsun fark etmez yorum yapmalarını bekliyorum

Herkese sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diliyorum

Tam umudumu kesmiştim ki YouTube dan bildirim geldi merak ettim ve dinlemeye başladım baktım NİZORE diye bir siteden bahsediyor (adam referans için biraz abartmıştı ama olsun
50 TL'ye çok kalmadı 50 TL olması için birazcık daha beğeni kasmam gerek onun içinde herkesten hangi başlık ya da konu olsun fark etmez yorum yapmalarını bekliyorum
Herkese sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diliyorum