NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
54.04₺
Çekimlerim
0
Dün cüzdanıma baktım sadece 20 TL kalmış. Ondan sonra başladım günlük yevmiye alabileceğim bir iş aramaya tabi öyle bir işi de kimse vermedi. Yarı zamanlı bir işe gireyim dedim ders saatleriyle çakışıyor en sonda da internetten para kazanma yolları aramaya başladım neredeyse 50 çeşit site ve uygulama kullandım ama hiçbirinden sonuç alamadım. Çoğu ya dolandırıcı ya da aşırı zor görev veren sitelerdi. Bir de anket doldurup para kazanın diyen bir sürü site var çoğu güvenilir bile olsa size hafta da bir kez anket gelir ya 0.50 kuruş kazanırsın ya da aradığımız kriterleri karşılamıyorsunuz derler.

kapak.png

Tam umudumu kesmiştim ki YouTube dan bildirim geldi merak ettim ve dinlemeye başladım baktım NİZORE diye bir siteden bahsediyor (adam referans için biraz abartmıştı ama olsun😄 Daha sonra kayıt oldum kayıt olmamla birlikte 1 TL kazandım (biraz daha yüksek bekliyordum aslında 5-10 TL civarı 😅 Daha sonra beğeni ve takip istekleriyle birlikte param yükseldi yani şu ana kadar oynayıp da bu kadar para kazandığım tek site NİZORE olacak bunun içinde bu siteyi kuranlara TEŞEKKÜR EDİYORUM öğrenciler için moral kaynağı oldunuz diyebilirim.

50 TL'ye çok kalmadı 50 TL olması için birazcık daha beğeni kasmam gerek onun içinde herkesten hangi başlık ya da konu olsun fark etmez yorum yapmalarını bekliyorum 😅😁

Herkese sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diliyorum 👋🙋‍♂️

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Elimizden geldiği kadar üniversite okuyan öğrencilerimize katkı sağlamaktan mutluluk duyarız arkadaşlar. Yeter ki burada kendi fikirleriniz ile özgün içerikler yazın gerisini biz Nizore olarak hallederiz. :)

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
1.30₺
Çekimlerim
50
Elimizden geldiği kadar üniversite okuyan öğrencilerimize katkı sağlamaktan mutluluk duyarız arkadaşlar. Yeter ki burada kendi fikirleriniz ile özgün içerikler yazın gerisini biz Nizore olarak hallederiz. :)
Patron ben iletişimden yazdım paramı çekmek istiyorum diye ne zaman dönerler bana

boss

sıradan birisi
Yönetici
Moderator
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 6 Gün
NZR
42.12₺
Çekimlerim
0
Patron ben iletişimden yazdım paramı çekmek istiyorum diye ne zaman dönerler bana
Kanki ne desem boş şimdi :D

Şaka bir yana GOLD üyeler belirtilen saatler içinde maksimum 1 saatte çekim yapıyorlar hocam. Normal kullanıcılar ise bu işlemi 24 saat gibi bir süre de yapıyorlar. Bugün verdiysen çekimini yarın sana ya mail yada buradan özel mesaj ile dönüş yapılır hangi kriptopara ile gönderilecekse onu isteriz. Sonra bir daha hesabında olur bakiyen.
2 günde 1 ortalam 1-2 saat ayırarak 50 TL çeken üyelerimiz var hızlı işlem için sende GOLD ol istersen. Tabi sistemi devamlı kullanacaksan. Buradan kazandığın NZR ler ile de gold üye olabilirsin ayrıca.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 11 Gün
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
öncelikle sevgili yazarım haklısın bir çok web siteleri para kazandıran mevcut ve bu sitelerin içerisinde de dolandırıcılarda mevcut bu yüzden ne yapıyoruz dikkatli oluyoruz anlattıgına göre ögrencisin sana tavsiyemdir.
kendini freelancer sitelerinde tasarlama yaparak kendini geliştire bilirsin kartvizit ve youtube küçük resimler tasarlayarak çok güzel para lara sata bilirsin bunları tabikide cebinden 5 kurş biile çıkmadan yapabileceksin fiverr vebsitesini incelemeni öneririm yazım hatalarını düzelterekde para kazana bilirsin mesela eyer başara bilirsen aylık olarak güzel paralar kazana bilirsin

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0
Dün cüzdanıma baktım sadece 20 TL kalmış. Ondan sonra başladım günlük yevmiye alabileceğim bir iş aramaya tabi öyle bir işi de kimse vermedi. Yarı zamanlı bir işe gireyim dedim ders saatleriyle çakışıyor en sonda da internetten para kazanma yolları aramaya başladım neredeyse 50 çeşit site ve uygulama kullandım ama hiçbirinden sonuç alamadım. Çoğu ya dolandırıcı ya da aşırı zor görev veren sitelerdi. Bir de anket doldurup para kazanın diyen bir sürü site var çoğu güvenilir bile olsa size hafta da bir kez anket gelir ya 0.50 kuruş kazanırsın ya da aradığımız kriterleri karşılamıyorsunuz derler.

Ekli dosyayı görüntüle 495

Tam umudumu kesmiştim ki YouTube dan bildirim geldi merak ettim ve dinlemeye başladım baktım NİZORE diye bir siteden bahsediyor (adam referans için biraz abartmıştı ama olsun😄 Daha sonra kayıt oldum kayıt olmamla birlikte 1 TL kazandım (biraz daha yüksek bekliyordum aslında 5-10 TL civarı 😅 Daha sonra beğeni ve takip istekleriyle birlikte param yükseldi yani şu ana kadar oynayıp da bu kadar para kazandığım tek site NİZORE olacak bunun içinde bu siteyi kuranlara TEŞEKKÜR EDİYORUM öğrenciler için moral kaynağı oldunuz diyebilirim.

50 TL'ye çok kalmadı 50 TL olması için birazcık daha beğeni kasmam gerek onun içinde herkesten hangi başlık ya da konu olsun fark etmez yorum yapmalarını bekliyorum 😅😁

Hayat hiç ummadığımız yerde başlıyor bir kapı kapanır başka kapı açılır herkes için bu sistem hayırlı olsun bol kazançlar herkese ❤

koreliabi

Körelmiş kalem yoktur ama körelmiş kılıç çoktur..!
NZR
94.33₺
Çekimlerim
149
Okul dönüşü okulda öğrendiğiniz ilgi çekici bilgileri buraya yazsanız hem tekrar etmiş olursunuz hem de para kazanırsınız. Abartısız söylüyorum konsatre bir şekilde burada 4-5 saat yazsanız rahatlıkla 50 lira koyarsınız cebinize bu da günlük giderlerinizi karşılamakta size fazlasıyla yardımcı olur. Benim öğrencilik dönemimde böyle bir sistem olsaydı ortalığın tozunu attırırdım gençler. Bakın abartısız yazıyorum yarın bir gün bu site Türkiye’de en çok kullanılan sitelerden birisi olacak ve buradan öğrenciler güzel harçlıklar çıkaracak. Sisteme ilk dahil olanların mutlaka her daim ayrıcalıkları olacaktır. Sonradan dahil olanlar da kazanç sağlayacak ama bu kazanç şimdiki gibi ek sermayeyle desteklenmeyeceği için bir nebze daha düşük olacaktır.

Fakat bu dönemde siteye emek veren ve ilk üyeler olan bizler forumu geliştirmek adına düzenli girdiler yaparsak ve sitenin hitini arttıracak seo uyumlu yazılar yazarsak yönetim de bizi unutmaz. Mesela @boss ve diğer adminler yarın bir gün 10 bin, 20 bin üyenin hepsini tek tek tanıyamayabilir ama seni beni hiç unutmaz. J hem yazdıklarınızın bir süre sonra sorunsuz olduğu ve kopya olup olmadığı konusunda yönetimin güvenini kazanırsanız ve emektar üye gibi bir rozet alırsanız bu sizin faydanıza olacaktır. Site halen gelişme ve düzenlenme aşamasında tanınabilirliğini artırmak ve kullanıcı sayısını artırmak adına böyle güçlü ve gözü kara giren bir yönetim ekibi siteyi en uç noktalara taşıyabilecek kapasiteye sahip. Bu yüzden sürekli özgün içerikler üretin zaten karşılığını alıyorsunuz. Daha önceleri ben günde 8-10 makale yazıp bir makale sitesinde satışa koyuyordum 3-4 tane satılırsa “oley be!” deyip 30 ya da 40 lirayla günü kapatıyordum.

Şimdi kelime ücretim daha düşük olarak burada yazsam da anında yazdıklarım kontrol edilip site tarafından satın alınıyor. Sipariş makaleler gibi konuyu da müşteri belirlemiyor siz kendiniz belirliyorsunuz. Muazzam bir şey. Kıymetini bilmenizi tavsiye ederim. Kopya içerik oluşturmayı da bırakın eğer bunu bilmeden yapıyorsanız bu linke tıklayarak içeriklerinizin özgün olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Unutmayın kopya içerik sadece adminlere değil içerikleri onay bekleyen bizlere de zaman kaybettiriyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
23.20₺
Çekimlerim
50
Nizore platformunun yaratmış olduğu bu geniş havza, maddi bir getiri sağlamanın yanında düşünsel ve fikirsel alanı da besliyor. Sosyal bir varlık olarak bizlerin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin "bir şeyleri ifade etmek" olduğu ortada. Bunu çeşitli sosyal medya hesaplarımızda, daha çok "gösteriş" hevesi altında var ediyoruz. Meydana gelen olayları ve fikirleri tartışırken görüntüden ibaret bir biçimde ve daha yakın olduğumuz gruplar çerçevesinde ele alıyoruz. Bu platform herkese düşüncelerini kelime kelime dökerek ifade etme şansı ve bunun için maddi bir kazanç elde etme imkanı sunuyor. Kullanıcılar arasında hızlı ve etkin olan iletişim, sunulan düşüncelerin maddi bir değer kazanması, sürekli ve düzenli bir şekilde kişinin kendisini önemli hissetmesini de sağlıyor. Bu yüzden Nizore'ye içten teşekkürlerimi sunuyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
öncelikle sevgili yazarım haklısın bir çok web siteleri para kazandıran mevcut ve bu sitelerin içerisinde de dolandırıcılarda mevcut bu yüzden ne yapıyoruz dikkatli oluyoruz anlattıgına göre ögrencisin sana tavsiyemdir.
kendini freelancer sitelerinde tasarlama yaparak kendini geliştire bilirsin kartvizit ve youtube küçük resimler tasarlayarak çok güzel para lara sata bilirsin bunları tabikide cebinden 5 kurş biile çıkmadan yapabileceksin fiverr vebsitesini incelemeni öneririm yazım hatalarını düzelterekde para kazana bilirsin mesela eyer başara bilirsen aylık olarak güzel paralar kazana bilirsin
Mukemmel bir site

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 9 Gün
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0
Bence öğrencilerin ve işi olmayan insanlar için büyük bir fırsat cok güzel bir sistem ve akıllıca yapılmış bir forum sitesi ama size bir sorum var 50 tl ye kadar kastıktan sonra bunu tl olarak ceksek daha iyi olmazmıydı?
Knk sana şöyle söyliyim 10 çekim boyunca kripto para üzeri çekim yapabilirsin 10. Çekim den sonra istediğin platforma dilediğin gibi çekim yapabiliyorsun sorun yok yani ama kripto para olarak çekmek benim işime yarıyor. 🤗

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 8 Gün
NZR
31.09₺
Çekimlerim
0

Ekli dosyayı görüntüle 495

Bu aralar benimde paraya ihtiyacım vardı bu site sayesinde kazanmaya başladım buradan aldığım parayıda yatırım olarak kullanacağım. Çok teşekkürler nizore.