NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
NZR
8.54₺
Çekimlerim
0
Sherlock, Sherlock, Sherlock!
Nizore4.jpg

Konusu:
Dizinin başlangıcında Dr. Watson isimli bir arkadaş edinen Sherlock Holmes oldukça sıkı bir dostluk kurar. Sonunda ev arkadaşı olmaya karar verirler ve bir mahallede ev tutarlar. Ancak geldikleri mahallede garip cinayetler ortaya çıkmaktadır. Bölge de çalışmakta olan polis de cinayetleri çözmek için Sherlock Holmes'den yardım istemiştir. Sherlock ise bu teklifi kabul ettiğinde hikaye başlar.

Oyuncu kadrosu:
Benedict Cumberbatch / Sherlock Holmes
Martin Freeman / Dr. John Watson
Una Stubbs / Mrs. Hudson
Rupert Graves / Dl Lestrade
Louise Brealey / Molly Hooper
Mark Gatiss/ Mycroft Holmes
Andrew Scott / Jim Moriarty
Vinette Robinson / Sgt Sally Donovan
Tanya Moodie / Ella
Jonathan Aris / Anderson

Kendi Yorumum:
Ben bu diziyi izlerken bazen kahkahalara boğuldum bazen ise ağladım. Bazen ise kafamı o kadar yordum ki bölümü izlemeyip kapattım. Dünyada çekilmiş en iyi dizi olduğunu söyleyebilirim. Mekan seçimleri, konular, karakterler, planlar, işleyiş, kamera çekim kalitesinden tutun aklınıza gelip gelebilecek her şeyde mükemmel bir dizi bence. Özellikle DR. Watson, Moriarty ve Mycrost serinin en iyi yazılmış karakterleri. Ama en en iyisi ise bence Moriarty. Adam rol oynamamış yaşamış resmen.
4 sezonu var ver her sezon ortalam 4 bölüm 1'er saatlerden oluşuyor. Çok zamanınızı almaz bence. Kesinlikle izleyin.. Aman he ilk bölümden sıkılıp bırakmayın, dizi muazzam açılıyor ve zaten 4. sezonda arşa erdiriyorlar ve dizi sona eriyor.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 16 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Sherlock Holmes hayatımda izlediğim en iyi diziler listesinde ilk üç sırada kendine yer edinmiş durumda. Sherlock Holmes dizisini izlemeyen çok şey kaybeder. Diziyi izlerken kendinizi adeta Sherlock Holmesun beyninde buluyorsunuz. Olayları çözerken yaptığı beyin fırtınaları ve bunu anlatırken nasıl etrafındakilerin ağzı açık kalıyorsa gerçekten dizinde ağzınız açık kalıyor ve hayranlıkla izliyorsunuz. Oyunculuklar muhteşem ötesi. Çekimler aşırı gerçekçi.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 16 Gün
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
Unutmadan eklemek istiyorum dizideki her sahne çok güzel ama benim bayıldığım ve unutamadığım sahne, SHERLOCKED sahnesi. Sherlock Holmes'i yenen tek kadın Irene Adlerin duyguları yüzünden yenilgiye uğraması. Yazarken bile sahne gözümde canlanıyor müziği ambiyansi ... Keşke hafızam sıfırlansa ve bu diziyi tekrar tekrar sonsuza kadar izlesem. Herkese tavsiye ediyorum bu diziyi. Dünyanın en en iyi yapımlarından