Sizce 20 Yıl Sonra En Fazla Neye Özlem Duyacağız ?

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 14 Gün
NZR
32.19₺
Çekimlerim
0
20 yıl öncesinde ki samimiyet ve insanların bir birine verdiği değeri şimdiden özlerken 20 yıl sonrayı tahmin edemiyorum her geçen zaman birşeyler götürüyor insanlık tan dijitaliştikçe aslında daha yalnız daha bir içte yaşıyoruz insanların birbirine güveni kayboluyor ilerde bu dahada kötüye gidecek gibi bir düşüncem var. Eskiden çıkar ilişkisi olmadan dostluklar aşklar vardı ama şimdi herşey bir çıkar uğruna yapılıyor 20 yıl sonra daha neler neler görülür bilinmez ama iyi ye gitmesini temenni etmekten başka birşey diyemiyoruz maalesef

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
40.12₺
Çekimlerim
0
Sizce 20 yıl sonra en fazla neye özlem duyacağız ?
Kırk yaş üstü İnsanlar zaten bu günlerde yirmi yıl öncesine Özlem duyuyor. Özellikle teknoloji anlamındaki ilerlememeye o dönemde bu kadar hızlı görüşememek özlem duymak merak etmek gibi durumları bizden kat kat iyi yaşıyorlardı. Tek neden bu da değil tabiki özellikle ekonomi anlamında araba fiyatları ev fiyatları gıda fiyatları hiçbir şeyin günü gününü tutmaması. Bunların olduğu bir dönemde yirmi yıl sonrasını düşününce bugüne ait özlenecek pek bir şey görünmüyor ama bugün yirmi yıl sonrasını düşünüp bugünlerde ki gibi olmamak en büyük düşüncemiz. Yirmi yıl sonra yirmi yıl önceki gibi mutlu huzurlu siyasetin ekonomik krizlerin fahiş fiyatlarlin doların altının konuşulmasi yerine daha sosyal daha gelişmiş daha rahat şekilde olmak en büyük hayalimizdir.
Tüm bu konuların haricinde özel yaşantım olsun ailem olsun özlenecek pek bir şey yine göremiyorum.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 13 Gün
NZR
33.71₺
Çekimlerim
0
Samimiyete… Maddi kaygılar her geçen gün insanlar arasında daha da artmakta ve iyi niyete gölge düşürmekte maalesef. İnsanlar eski zamanlardaki gibi karşılıksız iyiliği şimdiden saflık olarak ifade ediyor. Bahsettiğiniz zamanlarda nasıl olur hayal bile etmek istemiyorum…

NZR
17.59₺
Çekimlerim
99
Bence yıllar geçtikçe, bizden birçok duyguyu yanında götürüyor. Âşık olmak, saygı duymak, sevilmek, sevmek, çalışmak, çabalamak, mücadele etmek ve daha adını sayamadığım onlarca yüzlerce duyguya sahibiz insanoğlu olarak. Ancak yıllar geçtikçe bu duyguların birçoğunu kaybediyoruz. Hep birlikte kaybediyoruz. Bu duyguların arasında bana soracak olursanız en özleyeceğimiz duygu sevmek ve sevilmek duygusudur bence. Artık insanlar o kadar samimiyetsiz ve çıkar ilişkilerine bağlı olarak birbirleri ile birlikteler ki, ortak çıkarlar bittiği zaman tüm duygular da bununla bitiyor. Tabi çıkarların olduğu ilişkilerde duygulardan bahsetmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Bence bir ilişkideki en büyük ve tek çıkar birbirini sevmek olmalıdır. Artık bu tarz duyguları içinde gerçekten hissetmek çok zor.