ANKET Yarın başakşehir - beşikta maçını sizce kim kazanır ?

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ

• BAŞAKŞEHİR

Oy: 38 34.2%
  • BEŞİKTAŞ

Oy: 73 65.8%

• Kullanılan toplam oy
    111
NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
20.71₺
Çekimlerim
0
Ben beşiktaşın bu kadar formda olduğu bir sırada kazanacağını düşünüyorum bu şekilde kuponda yaptım zaten ama Başakşehir'in başına Emre Belözoğlu'nun geçtiğini bilmemiz gerek şuan kimse ne yapacağını bilmiyor belki takımı çok iyi bir şekilde yönetip maçı da kazanabilir ama bana sorarsanız böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum.Böyle bir şey yapacak olsaydı bunu fener yönetimindeyken yapardı.Şöyle bir seçenekte var beşiktaş farklı oyuncularını ve genç yetenekelerini onların analizlerini yapmak içinde oynatabilir.Böyle bir durum olursa büyük ihtimal başakşehir kazanır gibi geliyor.Tabi o sırada oyuncuların moral motivasyon durumu da çok önemli beşiktaş bu kadar maç kazanıp lig şampiyonu olduktan sonra çok yüksek moral ve motivasyon ile gelecekler,başakşehir de bunun farkında bu durum onları stres altına sokacaktır.

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
0.62₺
Çekimlerim
0
Başak şehir geçtiğimiz yıllarda çok iyi bir oyun sergilese de bu aralar inanılmaz düşüşte diyebiliriz ama kendi sahasında olması belki durumu bir tık değiştirebilir ancak karşısında ki rakip küçümsenecek bir rakip değil çok güçlü kadrosu ile Beşiktaş var. Benim düşüncem maç ilk yarı 0 2inci yarı 2 olacaktır.

Her iki takıma da başarılar dilerim iyi olan kazansın

NZ Yaşı
4 Yıl 6 Ay 10 Gün
NZR
21.74₺
Çekimlerim
0
Yarın oynanacak olan başakşehir beşiktaş maçını Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum çünkü başakşehir lige çok kötü başladı Beşiktaş'ın ise moraller yerinde Beşiktaş'ın rahatlıkla yeneceğini düşünüyorum mac sonu tahminim 3 1 Beşiktaştır